5 lessen aan de slag met je fysieke spel! Als dit even wat op de achtergrond is geraakt, dan is dit de kans om je fysiek weer op te frissen!

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Opfris Fysiek
cursusdata  10-09-2019 - 08-10-2019
lestijd  dinsdag 20:30 - 22:30
aantal lessen  5
docent(en)  Wilfred van de Peppel
locatie  In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
let op  
  • Ben je in bezit van de Ooievaarspas, dan is de cursus gratis. Kom voor de 1e les je pas registeren op ons kantoor. Betaling in termijnen NIET mogelijk.
kosten  
  • normaal tarief:  €99,00
  • met ooievaarspas:  gratis
  • met studentenkorting:  €99,00
bijzonderheden  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.

Wat doe je?
Bij het fysieke acteren komt eerst de beweging en dan de invulling, een verhaal ontwikkeld zich vanuit het creatieve proces. Vaak weten we veel over de biografie van een personage. Maar kunnen we hem ook een lichaam geven? Hoe gaat, staat zit mijn personage? Wat is het ritme van het lopen? Wat is de basishouding, wat zijn typische gebaren of zinnen?

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen met minimaal 2 jaar spelervaring bij Haags Theaterhuis of elders

 

Login Form