Voor de gevorderde speler

In Theater 3 werk je naast emotie, tekstbehandeling en incassering ook aan personageopbouw. Het fysieke aspect van jou als speler ten opzichte van het karakter dat je speelt staat hierbij centraal. Met je groep werk je aan een korte voorstelling die je 2 keer opvoert tijdens Haags Kabaal. Theater 3 is een cursus waarin je kennismaakt met meespelen in een theaterproductie.

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Theater3
cursusdata  29-10-2019 - 04-02-2020
lestijd  dinsdag 20:30 - 22:30
aantal lessen  13, waarvan 2 presentatiemomenten en 1 generale repetitie
docent(en)  Carolien Hoogendoorn
locatie  In het Koorenhuis (Prins 27) Prinsegracht 27, Den Haag
voorstellingsbezoek  Op 03-12-2019 ga je naar de voorstelling Sexual Healing van HNT.
presentatie  01-02-2020 - Haags Kabaal meer info
let op  
  • Ben je student? Dan krijg je €100 korting op de cursusprijs. Mail een kopie/foto van je studentenpas naar secretariaat@haagstheaterhuis.nl .
  • Betaling in 3 termijnen mogelijk. Er wordt €15 administratiekosten in rekening gebracht. Mail naar secretariaat@haagstheaterhuis.nl(geen vroegboekkorting mogelijk)
  • Er is geen les in week 43, 52 en 1.
kosten  
  • normaal tarief:  €329,00 inclusief 21% BTW
  • met ooievaarspas:  gratis inclusief 21% BTW
  • met studentenkorting:  €229,00 inclusief 21% BTW
bijzonderheden  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.

Wat doe je?
Iedere les start met een warming-up, waarbij je theatrale oefeningen doet op het gebied van beweging, stem en ruimtegebruik. Daarnaast werk je tot de voorjaarsvakantie aan je transformatievermogen en het organisch samenspel in de ruimte. Na de voorjaarsvakantoe werk je samen met de docent aan een 30 min voorstellingen die je 2 keer opvoert. In deze voorstellingen wordt ernaar gekeken dat iedere speler een ongeveer evenwaardige rol heeft.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die (minstens) één intermediate cursus bij Haags Theaterhuis of elders heeft gevolgd.

 

Login Form