BeginnerVoor iedereen zonder speelervaring

 

Voor de beginnende speler, die de basis wil verankeren

In Theater 2 ga je dieper in op het maken van spannende theatrale scènes middels tekst en improvisatie. Je werkt aan emoties, energie, samenspel, inlevingsvermogen, tekst- en ruimte gebruik, rolopbouw en het gebruik van tempo, ritme en beweging. Het is een vervolgcursus na Theater 1

Schrijf je in voor deze cursus!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Theater2
cursusdata  31-10-2019 - 06-02-2020
lestijd  donderdag 20:30-22:30
aantal lessen  13, waarvan 1 presentatiemoment en 1 Voorstellingsbezoek
docent(en)  Stephanie Hermes
locatie  In het Koorenhuis ( Prins27 ), Prinsegracht 27, Den Haag
voorstellingsbezoek  Op 12-12-2019 ga je naar de voorstelling La Voix Humaine van ITA.
presentatie  01-02-2020 - Haags Kabaal meer info
let op  
  • Ben je student? Dan krijg je €100 korting op de cursusprijs. Mail een kopie/foto van je studentenpas naar secretariaat@haagstheaterhuis.nl .
  • Ben je in bezit van de Ooievaarspas, dan is de cursus gratis. Kom voor de 1e les je pas registeren op ons kantoor.
  • Betaling in termijnen mogelijk. Er wordt €15 administratiekosten in rekening gebracht.
  • Je verzorgt een theatrale act tijdens Haags Kabaal op 1 februari in Theater de Vaillant.
  • Er is geen les in week 43, 52 en 1.
kosten  
  • normaal tarief:  €289,00 inclusief BTW
  • met ooievaarspas:  gratis inclusief BTW
  • met studentenkorting:  €189,00 inclusief BTW
bijzonderheden  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.
proefles  Proefles bijwonen? Heb je interesse in een proefles van deze cursus, meld je dan hier meteen aan. Wil je eerst meer informatie, neem dan vooraf even contact met ons op.

Wat doe je?
Iedere les start met een warming-up, waarbij je theatrale oefeningen doet op het gebied van beweging, stem en ruimtegebruik. Daarnaast vergroot je je vaardigheden in samenspel en geloofwaardigheid, improviseer je meer verschillende personages vorm kunt geven, en ga je verder met het spelen vanuit bestaande teksten. In iedere les staat een ander element van het acteren centraal. Op deze manier verken en verdiep je je talenten en voorkeuren verder.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die Theater 1 (voorheen de Basiscursus Acteren) bij Haags Theaterhuis of elders heeft gevolgd.

Het Nationale Theater
Kijken naar toneel inspireert en het verrijkt je eigen spelmogelijkheden. als onderdeel van de cursus bezoeken we daarom een voorstelling van Het Nationale Theater. In de cursus wordt op de thema’s en (spel)technieken van de voorstelling ingegaan. Het theaterbezoek is in de lesopbouw verwerkt.

 

Login Form